Leverans i Danmark

När fraktorder med leveransadress i Danmark, debiteras en leveransavgift på minst 29,95 DKK för beställning enligt 500,00 DKK. Det finns gratis leverans på beställning över DKK 500,00 för paketboxen. Om leverans väljs till en affärsadress eller med distribution debiteras en avgift på DKK14.95.

Postnord: DKK 29.95 - 34.95
GLS: DKK 14,95 - 34,95

Fraktspeditören kan väljas genom utcheckning. Vi förbehåller oss rätten att ändra speditören. Leverans med speditör är alltid bara för trottoarkanter.
Om införlivandet är möjligt kan detta köpas under betalningen.

Leverans till resten av världen

När leverans utanför Danmark läggs en leveransavgift på 250,00-500,00 DKK för alla beställningar. (När leverans i Tyskland gäller samma kostnader som när leverans i Danmark).

DHL: DKK 250,00 - 500,00

Fraktspeditören väljs av allbuy.dk och kan variera.

Plocka upp

Det är möjligt att hämta och betala din beställning med AllBuy. Emellertid måste ett konkret datum och tid för insamling med kundservice avtalas.

leveranstid

Lagervaror skickas vanligtvis samma dag eller dagen efter beställningen.

Föremål som inte finns i lager är vanligtvis 5-10 arbetsdagar för att anlända, men naturligtvis beror på förseningar med tillverkaren.

Din beställning skickas endast när den är monterad. Detta innebär att vi väntar på att alla beställda varor kommer till vårt lager innan vi skickar beställningen.

Leverans utomlands

Vid leverans utomlands gäller samma relation som ovan. Längre leveranstider kan emellertid uppstå, beroende på lokala leveransvillkor.

Notera! Vid leverans utanför EU kan de nationella tullarna ta ut tullar och moms vid leveransen. AllBuy ansvarar inte för huruvida de nationella tullarna kommer att debitera detta belopp eller inte. Ibland debiteras tullen beloppet från transportören, som sedan debiterar det till mottagaren.